Kedjor

Storleksguide

Kedjor finns i flera olika längder. Det är inte alltid lätt av veta hur en kedja ser ut när det kommer runt halsen. För att göra det lite enklare har vi gjort en översikt över de vanligaste längderna och hur långt de hänger ner på halsen/bröstet. Tänk på att kedjan kan komma att hänga lite annorlunda på dig jämfört med vår översikt. Här spelar naturligtvis just din kroppsform in – har du t.ex. en smal nacke kommer halsbandet hänga något längre ner.

Armband


VILKEN STORLEK PÅ ARMBAND SKA JAG VÄLJA?
Att ett armband har storleken small säger inte alltid så mycket. Vi har därför skapat en tabell med våra storlekar där du kan se hur långt ett armband i small verkligen är och mäta på din egen handled för att hitta rätt storlek. Tänk på att inte mäta allt för tight runt handleden, det bör finnas lite extra plats så att du kan röra på hand och handled utan att armbandet tar emot.

 För att förenkla översättningen av våra armbandsstorlekar har vi gjort en tabell.

Small 17.80 cm
Medium 20.30 cm
Large 22.80 cm

 

Ringar

Din ring ska kännas rätt alla dagar, året runt. Våra fingrar reagerar mer än vad man kan tro på värme, kyla, salt mat, vissa mediciner och så vidare. När det är varmt svullnar fingrarna, när det är kallt går svullnaden ner. Provar du en ring när det är varmt kan den upplevas för stor när du är kall om händerna. Så innan du bestämmer dig för en storlek, tänk på att du vill kunna bära ringen under alla årstider och i alla väder! 

För att förenkla översättningen av våra ringstorlekar har vi gjort en tabell.

Diameter

 

Small Inre diameter - 18.20 mm
Medium Inre diameter - 19 mm
Large Inre diameter - 19.80 mm